Середа, 24.04.2024, 21:17
Вітаю Вас Гость | RSS

КЗ "Чернігівська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ст." ЗОР

Меню сайту
Інфостільниця
Працівник відділу кримінальної міліції у справах дітей,
який закріплений за нашим навчальним закладом:
Авраменко Микола Анатолійович
тел. (066) 166 83 46,
роб. тел. (06140)9-18-21
    Адреса:
  • смт. Чернігівка, вул. Дзержинського, 2а
  • Електронна адреса ВКМСД ГУМВС Запорізької області:
  • okmddnzp@rambler.ru
  • Електронна адреса УКМСД МВС України:
  • ditypolice@mns.gov.ua
Адреса районної служби у справах дітей:
Начальник відділу:
Веремій Л.С.
  • Леніна, б.401,
  • тел.(06140)9-15-56
Адреса центру соціальної служби для сім'ї дітей та молоді:
Начальник відділу:
Щепенко І.С.
  • Леніна, б.434,
  • тел.(06140)9-14-39
  • тел.(06140)9-12-13
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Жовтень » 23 » 50 річний ювілей Чернігівської ЗОШ-інтернату
10:48
50 річний ювілей Чернігівської ЗОШ-інтернату
   

50 річний ювілей Чернігівської ЗОШ-інтернату

19 жовтня 2012 року Чернігівська загальноосвітня школа - інтернат святкувала славний ювілей -50 років. І саме у такі хвилини на перший план виходять нетлінні цінності - любов до малої батьківщини.,свого краю,дому,школи,яка дала   щасливий ” квиток у життя. Кулінарними виробами,виставкою поробок. виставкою плакатів про життя школи ,виставкою спортивних досягнень учнів зустрічали старшокласники в коридорі альма-матері колишніх випускників, директорів і вчителів, які були сповнені приємних емоцій від спогадів про роки своєї молодості. Основна частина свята відбувалася у святково прикрашеному спортивному залі школи.

На святі були присутні почесні гості ,а саме: заступник голови Запорізької обласної ради Ярмощук Микола Анатолійович, голова Чернігівської райдержадміністрації Лісняк Олександр Федорович, , заступник голови Чернігівської райдержадміністрації Сапальов Віктор Вікторович, голова районної ради Романчук Олександр Павлович, голова селищної ради Кордій Анатолій Миколайович , голова районної профспілки працівників освіти Коротич Олександр Григорович, директори шкіл с.Чернігівки , педагоги-ветерани,колишні випускники, гості.

До запрошених гостей зі словами привітання звернувся директор школи Олександр Павлович Бехтер. Привітав всіх присутніх зі святом та побажав гарних успіхів в навчанні та вихованні дітей,та з нагоди 50-я закладу нагородив почесними грамотами адміністрації Чернігівської ЗО НІ-інтернату працівників педагогічного колективу: Нестеренко О. В., Мацібору О.О.,Євенка П.П.,Макаренко Н.І., та ін. Заступник голови Запорізької обласної ради Ярмощук Микола Анатолійович,привітавши колектив та гостей з 50 річчям ,вручив почесні грамоти Запорізької обласної ради членам трудового колективу - Ісіровій Р.М., Кордій О.А. , Клименко Т.В., Гливі Т.Г. Почесні гості Лісняк О.Ф. Романчук О.П., Кордій А.М., Коротич О.Г., привітавши колектив школи з нагоди славного ювілею ,подарували педагогічному колективу та учням подарунки.

На святі ,за допомогою відеофільму,що був показаний на мультимедійній дошці , були коротко згадані події , пов'язані з історією відкриття школи,її сьогоденням,були згадані педагоги-ветерани і ті педагоги,яких уже на має серед нас. Від імені ветеранів-педагогів ,виступила колишній заступник директора школи Дядик Г.С.Із великим задоволенням всі присутні слухали музичний подарунок від колишнього педагога Чернігівської ЗОШ-інтернату Саєнко С.І.

Показали свою музичну обдарованість сестри Сергієнки - учні музичної школи,які колись навчались у стінах Чернігівської ЗОШ-інтернату та на честь свята прийшли привітати трудовий колектив. Натхненно та гармонійно прозвучали пісні у виконанні музичного ансамблю "Гармонія ".

На свято приїхало багато випускників. Дуже приємно і цікаво було слухати перших випускників школи ,а саме Ткаченка В.М.,який на свято приїхав . аж із м. Одеси ,та Різака 0.,який завітав до школи зі словами привітання з м. Запоріжжя.

З музичним привітанням від випускників виступила Мізіна О.Г. Для всіх присутніх в залі відбувся невеличкий концерт, на якому прозвучали пісні, гуморески, читалися вірші вихованцями закладу.

Багато традицій і звичаїв зародилось у школі. Із самого початку існує традиція від кожного класу дарувати подарунок . Цей звичай продовжується і сьогодні .В кінці свята , на довгу пам'ять про ювілей, учні подарували почесним гостям та педагогам-ветеранам скромні подарунки,що приготували своїми руками під керівництвом вчителя трудового навчання Кузьменка Р.В.Справжньою окрасою свята став святковий торт з 50-ма свічками ,який до речі приготували учасники гуртка "Куховарочка" на чолі з шеф-кухарем Кузьменко Г.В.Цей торт був випечений на мудрості вчителів-ветеранів,на натхненні і творчості нинішнього покоління педагогів,на турботі і надії наших випускників,на різнобарв'ї молодості і талантів наших учнів.

Свято пройшло вдало. Спасибі всім, хто приймав участь в організації і проведенні свята.

Зі святом, рідна школо! Спасибі наставникам-учителям!

 

 

 

 

Педагог - організатор:                                              Макренко Н.І.

Переглядів: 946 | Додав: Cherint | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Онлайн
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Календар України

Чернігівська загальноосвітня школа-інтернат © 2024